Elektriciteit


Nieuwbouw / Verbouwing / Industrie
NieuwbouwBij uw nieuwbouw project helpen wij u vooreerst bij het uitdenken van uw elektriciteitsplan. Samen met u nemen we het bouwplan door. De kernvragen hierbij zijn: wat, waar, hoeveel, waarom? Wij begeleiden u in het bepalen van wat waar moet komen, welke punten belangrijk zijn, welke voorzieningen naar de toekomst toe nuttig kunnen zijn, etc. Hierbij staan de noden en de wensen van de klant centraal en wordt elk elektriciteitsplan op maat gemaakt.

Daarnaast staan wij in voor het maken van de sleuven, het trekken van de kabels en de afwerking achteraf.
Gaat u verbouwen en weet u geen raad met het elektriciteitsnetwerk? Dan helpen wij u graag verder.

Bij een volledige renovatie van uw woning dient eerst nagegaan te worden of het huidige elektriciteitsnetwerk nog bruikbaar is. Hierbij zijn veiligheid en kwaliteit uitermate belangrijk.

Moet het bestaande elektriciteitsnetwerk volledig vervangen worden, dan staan wij in voor het volledige proces, van het verwijderen van het bestaande netwerk tot het plaatsen en afwerken van het nieuwe netwerk.

Wilt u uw woning uitbreiden? Ook dan kunt u een beroep doen op onze diensten om het bijgebouw van de nodige elektriciteit te voorzien.
    Heb jij de tijd en wil je graag wat meehelpen dan kan dit bij ons. wij adviseren en helpen u om de klus nog sneller gedaan te krijgen en bovendien kan je een aardige cent uit sparen ook !    Met de nodige vakkundigheid voorzien wij uw hangaar, opslagplaats of bedrijfspand van elektriciteit en verlichting. Gezien de omvang van dergelijke panden besteden wij de nodige aandacht aan lichtefficiƫntie en gebruikscomfort. Hierbij is domotica meer en meer de sleutel tot het energiezuinig gebruik van uw industrieel gebouw.

    Wij staan garant voor een keurige oplevering van ons werk waarbij alle bekabeling netjes wordt weggewerkt.